Termini Imerese Ferry Port

kaart
 • Termini Imerese (Palermo)
  Vergelijk tijden en prijzen voor Termini Imerese (Palermo)

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Termini Imerese (Palermo)
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Termini Imerese (Palermo)
  Ontdek veerboten van en naar Termini Imerese (Palermo)

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Termini Imerese (Palermo) Routes

 • Civitavecchia tot Termini Imerese / Termini Imerese tot Civitavecchia
  5 overtochten per week
  12 uur 30 min
 • Napels tot Termini Imerese / Termini Imerese tot Napels
  1 overtochten per week
  9 uur

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Termini Imerese (Palermo) naar het vasteland van Italiδ met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Civitavecchia .

Met behulp van ferrysavers.com u kunt veilig een veerboot van Termini Imerese boeken naar Civitavecchia met Grandi Navi Veloci . Vind de meest recente informatie over goedkope Termini Imerese veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Termini Imerese is een Siciliaanse stad, op minder dan 40 km ten oosten van Palermo, de hoofdstad van het eiland. Het gebied is bewoond sinds de prehistorie, en Termini Imerese is rijk aan geschiedenis, cultuur en kunst. De stad heeft een aantal prachtige kerken, in het bijzonder de kerk van St. Catharina en de kerk van St. Mary. De naam van de stad komt van het Griekse 'Thermae Himerenses', of 'hot springs van Himera', en de ru∩nes van het oude Himera zijn slechts 5 km afstand en een fascinerend bezoek. U kunt nog steeds gebruik maken van het geneeskrachtige water door een bezoek aan het Grand Hotel delle Terme, en deze gastvrije stad heeft ook een aantal uitstekende restaurants.

Termini Imerese (Palermo) Kaart

Bekijk map

Havenadres

Grandi Navi Veloci

Lungomare Cristoforo Colombo, 90018 Termini Imerese, Italy