SpeedFerries

SpeedFerries
kaart
 • SpeedFerries
  SpeedFerries

  Boek uw overtocht met SpeedFerries

 • SpeedFerries
  SpeedFerries

  Boek uw overtocht met SpeedFerries

 • SpeedFerries
  SpeedFerries

  Boek uw overtocht met SpeedFerries

SpeedFerries exploiteerde een veerdienst tussen Engeland en Frankrijk, die de havens van Dover en Boulogne . SpeedFerries in administratie ging op 12 november 2008 en helaas werd gesloten op de 25 november 2009

Met ferrysavers.com kunt u een goedkope veerboot tussen Dover en Boulogne met LD Lines , of Norfolkline P&O Ferries en Seafrance werken allemaal alternatieve ferry routes van Dover . Voor alternatieve koopje veerboten tussen Engeland en Frankrijk gebruik maken van de real-time vergelijking motor boven, waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte veerboot deal te vinden voor uw reis.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken en niet eerder dan 2 uur voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SpeedFerries Routes

  SpeedFerries was de eerste 'low-cost' ferrymaatschappij op de Dover naar Boulogne route, en bood de snelste manier om het kanaal over te steken ,; slechts 50 minuten op hun high-speed catamaran SpeedOne . SpeedFerries bood een exlusively auto-veerdienst, zonder vracht of voetgangers. Ondanks de grote concurrentie, SpeedFerries bood een award-winnende, het hele jaar door service. Aan boord was er een ontspannende cafΘ en een bar, en ook een winkel, lounges en gebieden voor de kinderen, evenals uitzicht op de White Cliffs of Dover en de C⌠te d'Opale vanaf het zonnedek.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen