DFDS Seaways Engels Kanaal

Norfolkline
kaart
 • Norfolkline
  Norfolkline

  Boek uw overtocht met Norfolkline

 • Norfolkline
  Norfolkline

  Boek uw overtocht met Norfolkline

 • Norfolkline
  Norfolkline

  Boek uw overtocht met Norfolkline

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Met behulp van Ferrysavers die u kunt boeken Calais , met maximaal 12 overtochten per dag en een reistijd van 1 uur en 45 minuten

Overzicht

Check-in informatie

Voertuigen dienen ten minste 60 minuten voor vertrek in de haven aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is om in te checken. Gedurende drukke periodes raden wij u aan om zich al 1 uur en 30 minuten voor vertrek te melden bij de incheckbalie. Houdt u er rekening mee dat de veiligheids- en immigratiecontroles in de haven van Dover vóór het inchecken plaatsvinden. In de haven van Duinkerken geschieden passagierscontroles ná het inchecken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Norfolkline Routes

  DFDS Seaways Engels Kanaal zijn een zeer populaire keuze voor diegenen die het Kanaal over te steken in comfort, en voor een goede prijs-kwaliteitverhouding prijs!

  Dunkerque is geschikt voor een groot aantal bestemmingen in Frankrijk en ook goed gelegen voor België, Nederland, Duitsland en daarbuiten. Wat meer is, DFDS Seaways Engels Kanaal is de enige ferrymaatschappij varen naar Dunkerque, wat betekent dat u bent op weg van de veerhaven sneller en de wegen zijn een stuk rustiger.

  DFDS Seaways Engels Kanaal vloot is een van de meest moderne en comfortabele beschikbaar. Aan boord u een keur aan restaurants, een bistro, een café, kinderspeelplaatsen vindt een VIP-lounge biedt eersteklas reizen en een aantal grote waarde winkelen (wijn, sterke drank, tabak, beroemde geuren en geschenken).