Oostende Ferry Port

kaart
 • Oostende
  Vergelijk tijden en prijzen voor Oostende

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Oostende
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Oostende
  Ontdek veerboten van en naar Oostende

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Houd er rekening mee dat dit bedrijf niet beschikbaar is voor het boeken van veerboten. Dit zijn echter alternatieven bieden wij u: Dunkerque-Dover of Zeebruge- Hull . Gebruik het boekingsformulier.

Ferrysavers.com maakt het eenvoudig om een goedkoop ferry boeken naar Oostende uit Engeland, of u kunt cross channel ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven .

Hier vind je informatie over goedkope Oostende veerboten over het kanaal, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com de vergelijking motor.

Oostendse haven is in de passagier business voor de laatste 150 jaar. Oostende haven beschikt over een moderne passagiersterminal en biedt directe toegang tot de nabijgelegen snelweg dragen u door Belgiδ en daarbuiten.

Oostende (Oostende in het Nederlands en Oostende in het Duits en het Frans) is ΘΘn van de meest populaire badplaats van Belgiδ resorts . De haven biedt gemakkelijke toegang tot de stad, dankzij het brede scala van het openbaar vervoer opties beschikbaar. Oostende is beroemd om zijn casino, Fort Napoleon, de zee-side esplanade, de pier, en fijne zandstranden, die altijd populair bij vakantiegangers.

Oostende Kaart

Bekijk map

Havenadres

Transeuropa Ferries

Port of Oostende, Slijkensesteenweg, 2 8400 Oostende, 2 8400 , Belgium

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen