Oostende Ferry Port

kaart
 • Oostende
  Vergelijk tijden en prijzen voor Oostende

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Oostende
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Oostende
  Ontdek veerboten van en naar Oostende

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Houd er rekening mee dat dit bedrijf niet beschikbaar is voor het boeken van veerboten. Dit zijn echter alternatieven bieden wij u: LD Lines

Hier vind je informatie over goedkope Oostende veerboten over het kanaal, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com de vergelijking motor.

Oostendse haven is in de passagier business voor de laatste 150 jaar. Oostende haven beschikt over een moderne passagiersterminal en biedt directe toegang tot de nabijgelegen snelweg dragen u door België en daarbuiten.

Oostende (Oostende in het Nederlands en Oostende in het Duits en het Frans) is één van de meest populaire badplaats van België resorts . De haven biedt gemakkelijke toegang tot de stad, dankzij het brede scala van het openbaar vervoer opties beschikbaar. Oostende is beroemd om zijn casino, Fort Napoleon, de zee-side esplanade, de pier, en fijne zandstranden, die altijd populair bij vakantiegangers.

Oostende Kaart

Bekijk map

Havenadres

Transeuropa Ferries

Port of Oostende, Slijkensesteenweg, 2 8400 Oostende, 2 8400 , Belgium