Transeuropa Ferries

Transeuropa
kaart
 • Transeuropa
  Transeuropa

  Boek uw overtocht met Transeuropa

 • Transeuropa
  Transeuropa

  Boek uw overtocht met Transeuropa

 • Transeuropa
  Transeuropa

  Boek uw overtocht met Transeuropa

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Houd er rekening mee dat dit bedrijf is momenteel niet beschikbaar voor het boeken van veerboten. Dit zijn echter alternatieven bieden wij u: Ramsgate (Kent, Engeland)

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Transeuropa Routes

  Transeuropa Ferries run veerboten tussen de havens van Ramsgate (Kent, Engeland) en Oostende (Vlaanderen, België). Opgericht in november 1998 als een vrachtdienst, Transeuropa begonnen met het aanbieden personenvervoer in 2004, en biedt een goedkope alternatieve manier om het Kanaal, niet beïnvloed door de wachtrijen te steken bij veel van de meer bekende poorten, en dichter bij Nederland en Duitsland.

  op de vloot Transeuropa's vindt u een vriendelijke sfeer te vinden, met een grote bemanning om verhouding passagier verstrekken qulaity service. In het a la carte restaurants kunt u genieten van het Engels, Frans, Belgische of Italiaanse gerechten, of genieten van lichte maaltijden in de familie cafetaria. Om te ontspannen op uw zeilen is er de mogelijkheid om films te kijken, genieten van een glas wijn of cognac in de bar, of gewoon boek een cabine om de rust en stilte te genieten.