NorthLink Ferries

Northlink Ferries
kaart
 • Northlink Ferries
  Northlink Ferries

  Boek uw overtocht met Northlink Ferries

 • Northlink Ferries
  Northlink Ferries

  Boek uw overtocht met Northlink Ferries

 • Northlink Ferries
  Northlink Ferries

  Boek uw overtocht met Northlink Ferries

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Schotland of de noordelijke eilanden (Shetland en Orkney) met NorthLink Ferries boeken. U kunt een veerboot naar Scrabster , Aberdeen en NorthLink Ferries bieden ook veerboten naar Lerwick . Alle routes werken met real time.

Met Ferrysavers kunt u eenvoudig boek een NorthLink ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over NorthLink Ferries overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Northlink Ferries lopen veerdiensten tussen Aberdeen (Schotland), Lerwick (Shetland) en Kirkwall (Orkney)
 • en Northlink hebben ook veerboten tussen Scrabster (Schotland) en Stromness (Orkney), met tot en met 3 overtochten per dag, waarbij 90 min

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Northlink Ferries Routes

  Noord Link

  Reizen op een ontdekkingsreis naar de Orkney en de Shetland eilanden met NorthLink Ferries! Er zijn dagelijks afvaarten van Scrabster naar Stromness in Orkney, evenals nachtelijke afvaarten van Aberdeen naar Lerwick in Shetland; vier van deze gaan via Kirkwall, de hoofdstad van Orkney. Northlink Ferries is een volledige dochteronderneming van CalMac , en wordt dus beheerd door de Schotse regering om deze vitale links naar de noordelijke eilanden te bieden.

  NorthLink's vloot, MV Hjaltland , MV Hrossey en MV Hamnavoe , was speciaal gebouwd voor de dienst en bieden cruise-liner normen in veiligheid en comfort. Aan boord zijn er lounges en bars om te ontspannen in, self-service en α la carte restaurants met een uitstekende eten, speelplekken en, natuurlijk, een keuze uit goed ingerichte hutten. Op de Aberdeen routes is er ook bioscopen met de nieuwste Hollywood-films.

  Huisdieren aan boord Northlink veerboten

  U kunt uw hond of kat aan boord Northlink veerboten met Ferrysavers.nl te boeken. Huisdieren, met uitzondering van geleidehonden, op Northlink zijn beperkt tot de kennels verstrekt. Wij raden u aan een deken en bekende speelgoed voor uw huisdier mee te nemen. Alle afval moet worden opgehelderd aan het einde van de reis. Op langere afvaarten, is er een aangewezen gebied voor uw huisdieren te oefenen - neem dan contact op met een lid van het personeel. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen