Stromness Ferry Port

kaart
 • Stromness
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stromness

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stromness
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Stromness
  Ontdek veerboten van en naar Stromness

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Stromness veerboot naar de Orkney-eilanden te boeken, of u kunt Stromness ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Stromness veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Stromness is de tweede grootste van de Orkney steden, onderdeel van de Binnen-Hebriden. Stromness is gelegen in het zuidwestelijke deel van de Orkney vasteland. De Stromness veerboot poort bevindt zich aan de zuidkust van het vasteland en fungeert als de hoofdingang wijzen op de Orkney-eilanden.

Op slechts een korte reis van de haven is de belangrijkste winkelstraat van Stromness straten waar veel cafΘs bieden , restaurants en winkels voor bezoekers om te ontspannen en te genieten van de stad sfeer, en voor bezoekers die geen tijd hebben om de reis naar het centrum van de stad, de haven biedt ook vele uitstekende diners mogelijkheden voor u om te gebruiken voordat u verder reizen.

Stromness Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

Ferry Road, KW16 3BH, Orkney Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen