Kirkwall Ferry Port

kaart
 • Kirkwall
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kirkwall

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kirkwall
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kirkwall
  Ontdek veerboten van en naar Kirkwall

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Kirkwall ferry overtocht naar Aberdeen en Lerwick met Ferrysavers, of dat u kan ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • gebruik Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een Kirkwall veerboot naar Aberdeen en Lerwick met Northlink Ferries

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Kirkwall veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De Kirkwall veerhaven bevindt zich op de Orkney Eilanden voor de noordoostelijke kust van Schotland, Kirkwall is de hoofdstad van het eiland en werd gebouwd rond een beschutte baai in het noordelijke deel van het eiland.

Bij aankomst via de veerboot, dan vergis je om te denken dat Kirkwall is een uitgestrekte industriδle locatie zou zijn, kijkend naar de haven . Echter, de stad zelf heeft nog steeds de smalle straatjes en steegjes en zijn traditionele charme. De stad biedt vele fantastische en prachtige bezienswaardigheden, maar misschien wel het meest verbazingwekkende van alles is dat van misschien wel de mooiste middeleeuwse gebouw in het noorden van Schotland, Kirkwall kathedraal.

Kirkwall Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen