Lerwick Ferry Port

kaart
 • Lerwick
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lerwick

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lerwick
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lerwick
  Ontdek veerboten van en naar Lerwick

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel en eenvoudig boek een goedkope Lerwick ferry overtocht naar Schotland en de Orkney-eilanden met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten naar Aberdeen en Kirkwall .

 • met Ferrysavers kunt u veilig boek een Lerwick veerboot naar Aberdeen en Kirkwall met Northlink Ferries

Zoek de meest recente informatie over goedkope Lerwick veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De meest noordelijk gelegen stad in het Verenigd Koninkrijk, Lerwick is de belangrijkste haven van Shetland, ferry terminal en industriδle centrum en hoofdstad van het eiland. Ondanks de schijnbare afzondering van het vasteland van Schotland, Lerwick is eigenlijk een bruisende stad dankzij het grote aantal werknemers passeren op hun weg naar of van de olieplatformen in de Noordzee. Lerwick is ook een populaire toeristische bestemming, en de haven is vaak levendig met veerdiensten, cruiseschepen, en tal van jachten tijdens de zomer. Het centrum van Lerwick is renound als een van de beste in Schotland en biedt een welkome verscheidenheid aan lokale winkels gehuisvest in Victoriaanse architectuur langs het is geplaveide straten en Lerwick's zee bevat ook een brede selectie van bars en restaurants om te genieten.

Lerwick Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

Holmsgarth Terminal, Holmsgarth, ZE1 0PR, Shetland Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen