Aberdeen Ferry Port

kaart
 • Aberdeen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Aberdeen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Aberdeen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Aberdeen
  Ontdek veerboten van en naar Aberdeen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope Aberdeen veerboot naar Kirkwall of Lerwick , of gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar de Shetland-eilanden en de Orkney-eilanden.

 • met Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Aberdeen naar Kirkwall of Lerwick met de operator Northlink Ferries
 • Zoek de meest recente informatie over goedkope Aberdeen veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Over Aberdeen

Aberdeen, vaak genoemd de Granite City of Silver City door de lokale bevolking is de derde grootste stad van Schotland, maar is nog steeds relatief klein in vergelijking met zowel Glasgow en Edinburgh. haven van Aberdeen is een van de drukste in het Verenigd Koninkrijk en de belangrijkste commerciδle haven voor de noord-oosten van Schotland. Onlangs kreeg Aberdeen het label van de olie-hoofdstad van Europa dankzij de Noordzee olietoevoer.

De stad is al lang bekend om zijn mijl van zandige kustlijn, prachtige openbare parken en tuinen met een prachtig bloemen displays en mooie voorbeelden van Victoriaanse architectuur voornamelijk te vinden in de Castlegate en Union straten van de stad. Enkele van de beroemde bezienswaardigheden van Aberdeen zijn onder meer de Zaal van de Drievuldigheid, de Music Hall en het Marischal College (de tweede grootste granieten gebouw in de wereld).

Er is zoveel te doen, hier, in het noordoosten van Schotland : door de culturele, theatrale en muzikale evenementen bij His Majesty's Theatre en de The Music Hall aan de grote keuzes van plekken voor kinderen, zoals de Gordon Highlanders Museum en het levende interactieve kind museum The Satrosphere.

Aberdeen Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen