Malmö Port

kaart
 • Malmö
  Vergelijk tijden en prijzen voor Malmö

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Malmö
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Malmö
  Ontdek veerboten van en naar Malmö

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope eerlijke tussen Malmö en Kopenhagen Kopenhagen boeken, of u kunt Kopenhagen tarief prijzen op datum te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u snel en veilig een veerboot van Malmö naar Kopenhagen met boeken Oresundbron

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope veerboten naar Kopenhagen, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Malmö Routes

 • Kopenhagen tot Malmo / Malmo tot Kopenhagen
  96-overtochten dagelijks
  24 uur
  Geef prijs aan
 • Travemünde tot Malmo / Malmo tot Travemünde
  2-overtochten dagelijks
  8 uur 45 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Malmö is de hoofdstad en de meest dichtbevolkte stad in Skåne, en de derde grootste stad van Zweden. Malmö is de stad van parken genoemd, en van alle Zweedse steden het heeft de hoogste concentratie van restaurants per hoofd van de bevolking. Dat is de reden waarom de stad is ook zeer bekend om zijn voedsel. Meer dan een miljoen mensen bezochten Malmö elk jaar, en u zult begrijpen waarom, wanneer u hier

Malmö heeft een aantal populaire badplaatsen. Scaniabadet, Ribersborgsstrand, Sibbarp, Klagshamn. Ze zijn allemaal gelegen aan de kust van Öresund. Twee stranden hebben mooi wit zand, een een grote groene gebied en de andere twee ruime houten dek. Het water is erg goed, dat ze kunnen zelfs de Blauwe Vlag te tonen. De stranden zijn ook populair wandelgebieden hele jaar lang.

Een bezoek aan Malmö is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de brug - Öresundsbron - tussen Malmö en Kopenhagen (Denemarken), twee van de meest uitgestrekte gebieden van Noord-Europa zijn met elkaar verbonden

Malmö heeft een rijk cultureel leven kreeg.. Het geeft je een continentaal stad met een multiculturele sfeer zeker een bezoek waard en genieten van de ervaring!

Malmö Kaart

Bekijk map

Havenadres

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden