Malm÷ Port

kaart
 • Malm÷
  Vergelijk tijden en prijzen voor Malm÷

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Malm÷
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Malm÷
  Ontdek veerboten van en naar Malm÷

  Vind de beste tarieven op AFerry

Malm÷ Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope eerlijke tussen Malm÷ en Kopenhagen Kopenhagen boeken, of u kunt Kopenhagen tarief prijzen op datum te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u snel en veilig een veerboot van Malm÷ naar Kopenhagen met boeken Oresundbron

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope veerboten naar Kopenhagen, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Malm÷ is de hoofdstad en de meest dichtbevolkte stad in Skσne, en de derde grootste stad van Zweden. Malm÷ is de stad van parken genoemd, en van alle Zweedse steden het heeft de hoogste concentratie van restaurants per hoofd van de bevolking. Dat is de reden waarom de stad is ook zeer bekend om zijn voedsel. Meer dan een miljoen mensen bezochten Malm÷ elk jaar, en u zult begrijpen waarom, wanneer u hier

Malm÷ heeft een aantal populaire badplaatsen. Scaniabadet, Ribersborgsstrand, Sibbarp, Klagshamn. Ze zijn allemaal gelegen aan de kust van ╓resund. Twee stranden hebben mooi wit zand, een een grote groene gebied en de andere twee ruime houten dek. Het water is erg goed, dat ze kunnen zelfs de Blauwe Vlag te tonen. De stranden zijn ook populair wandelgebieden hele jaar lang.

Een bezoek aan Malm÷ is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de brug - ╓resundsbron - tussen Malm÷ en Kopenhagen (Denemarken), twee van de meest uitgestrekte gebieden van Noord-Europa zijn met elkaar verbonden

Malm÷ heeft een rijk cultureel leven kreeg.. Het geeft je een continentaal stad met een multiculturele sfeer zeker een bezoek waard en genieten van de ervaring!

Malm÷ Kaart

Bekijk map

Havenadres

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen