Mallorca Ferry Port

kaart
 • Majorca
  Vergelijk tijden en prijzen voor Majorca

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Majorca
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Majorca
  Ontdek veerboten van en naar Majorca

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Majorca ferry naar href="barcelona.htm"> Barcelona Denia , Ibiza , Mahon en Valencia met Ferrysavers, of gebruik de real tijd prijsvergelijkingssysteem om te zoeken naar goedkope veerboten naar Spanje en de Balearen.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een Majorca ferry naar Barcelona, Denia, Ibiza en Valencia met Balearia
 • Of vanuit Mallorca naar Barcelona, Ibiza, Mahon en Valencia met Transmediterranea

Zoek de meest recente informatie over goedkope Majorca veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Mallorca of Mallorca, is het grootste eiland in Spanje en een belangrijke toeristische attractie voor zowel de Britse en Duitse bezoekers. De belangrijkste haven voor Mallorca is Palma, de hoofdstad van het eiland. De haven is in het zuid-westen van Palma, op slechts een korte rit naar het centrum van Palma. Door het grote toerisme, Mallorca heeft tal van uitstekende clubs, bars en restaurants om toeristen gelukkig, met inbegrip van kleine, traditioneel Balearic cafes die verse broodjes, koffie en een enorme schaal van de heerlijke Spaanse lekkernij, paella dienen te houden. Mallorca, met inbegrip van Palma, is bekend om zijn nachtleven en party-zoekers zijn er zeker van te zijn gelukkig op een bezoek hier gehouden. Terwijl een groot deel van het beroemde nachtleven van Mallorca is gevestigd in Palma het kan worden gevonden in veel van de vakantieoorden en andere steden, zoals Alcudia .

Mallorca heeft een groot scala aan prachtige stranden, waarvan sommige zeer populair, terwijl anderen zijn erg afgelegen, en twee van de mooiste zijn de Cala d'Or en de Cala Moraia. Evenals watersporten aangeboden hier, er zijn veel wandelen en fietsen proeven, vooral rond het bergachtige gebied van Serra de Tramuntana langs de noordwestelijke kust van het eiland. Hoewel er, kunt u ook de prachtige stad Soller te verkennen, omgeven door prachtige, bergachtige landschap.

Majorca Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen