HD Ferries

HD Ferries
kaart
 • HD Ferries
  HD Ferries

  Boek uw overtocht met HD Ferries

 • HD Ferries
  HD Ferries

  Boek uw overtocht met HD Ferries

 • HD Ferries
  HD Ferries

  Boek uw overtocht met HD Ferries

Let op: HD Ferries heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken.

HD Ferry een veerdienst tussen de Kanaaleilanden en Frankrijk, die de havens van Jersey , Guernsey en St Malo . Zij lieten hun de zomer van 2008 operaties vroeg, daarbij verwijzend naar de stijgende kosten van brandstof en de economische neergang. Helaas is het in februari 2009 HD aangekondigd dat ze zouden niet opnieuw te beginnen diensten.

Met ferrysavers.com kunt u een goedkope veerboot tussen Jersey en St Malo boeken Compagnie Corsaire , of Condor Ferries alternatieve ferry routes tussen Frankrijk, de Kanaaleilanden en Engeland te bedienen. Voor alternatieve koopje veerboten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden gebruik de real-time vergelijking motor boven, waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte ferry deal voor uw reis te vinden.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 90 minuten voor vertrek te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

HD Ferries Routes

  HD Ferries begonnen tussen de havens van St. Helier (Jersey), St. Peter Port (Guernsey) en de Franse haven van St Malo mei 2007 na de beδindiging van de Emeraude Lines dienst in 2005, als het gebied van Bretagne en de Staten van Guernsey en Jersey wilde voor een andere operator aan de vraag naar ferry reizen tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden te voldoen. HD Ferries catamaran, genaamd HD1, was een Incat K-serie high speed fastcraft met een topsnelheid van 47 knopen. De faciliteiten aan boord inclusief een duty free shop met een breed scala van beschikbare goederen, comfortabele lounge stoelen en een bar met volledige vergunning en een cafΘ.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen