Haugesund Ferry Port

kaart
 • Haugesund
  Vergelijk tijden en prijzen voor Haugesund

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Haugesund
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Haugesund
  Ontdek veerboten van en naar Haugesund

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Haugesund veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Wanneer u echter Ferrysavers je kunt goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Bergen , Kristiansand , Oslo en Stavanger , en kan de prijzen van de veerboten tussen Noorwegen, Denemarken en Duitsland te vergelijken met behulp van boven onze real-time vergelijking engine, waar u kunt zoeken op route , tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Haugesund ferry haven ligt dicht bij Haugesund stadscentrum. Haugesund is aangesloten op Stavanger en Bergen door catamaran en bus, en naar Oslo met de bus.

Haugesund ligt in provincie Rogaland, in het zuid-westen van Noorwegen, en biedt spectaculaire landschappen, geflankeerd door de gletsjer Folgefonna in het noorden en de verkwikkende berg vorming van Preikestolen in het zuiden. Haugesund heeft sterke historische banden met de zee en vooral de haring. In het tweede weekend van augustus van elk jaar wordt de haring gevierd op het jazz-festival Sildajazz (Sild is Noors voor haring). Haugesund is veel meer een moderne en levendige stad.

Haugesund Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen