Bergen Ferry Port

kaart
 • Bergen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bergen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bergen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bergen
  Ontdek veerboten van en naar Bergen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Bergen Routes

 • Hirtshals tot Bergen / Bergen tot Hirtshals
  5 overtochten per week
  16 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Bergen te boeken naar Hirtshals of u kunt ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking engine hierboven.

Als alternatief, met behulp van Ferrysavers vindt u ook goedkope ferry aanbiedingen van de Noorse havens van Oslo , Kristiansand en Larvik , en kan de prijzen van de veerboten tussen Noorwegen en Denemarken, Zweden en Duitsland met behulp van onze real-time vergelijking motor boven vergelijken, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Bergen is de grootste haven van Noorwegen, en vaak bekend als de "poort naar de fjorden". De snelste route tussen Bergen en Oslo met de auto is de route RV7. Of neem de E16 en ga door de langste tunnel ter wereld, de L`rdalstunnelen, meer dan 24 kilometer lang! Van Oslo naar Honefoss, vervolgens door de L`rdalstunnelen naar Gudvangen en vervolgens naar Bergen.

Norway`s tweede grootste stad, Bergen is charmant en schilderachtig. Omringd door zeven heuvels en fjorden, kunt u genieten van de levendige drukte van de beroemde vismarkt of een zwerftocht door de oude straten van de Unesco World Heritage-lijst Bryggen met zijn water gelegen pakhuizen. De oudere delen van de stad zijn levende geschiedenis en als u op reis van het centrum van de heuvels zijn gevuld met honderden kleurrijke houten huisjes. Bergen is een moderne en levendige plaats met talloze restaurants; gooien in grote musea en galeries die artistieke erfgoed van de stad in leven te houden, vriendelijke bevolking en een dynamisch cultureel leven, en er is veel te doen, zelfs voordat u op reis naar de beroemde nabijgelegen fjorden te zien!

Bergen Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Nøstegaten 30, 5010 Bergen,Hurtigruteterminalen, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen