Stavanger Ferry Port

kaart
 • Stavanger
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stavanger

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stavanger
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Stavanger
  Ontdek veerboten van en naar Stavanger

  Vind de beste tarieven op AFerry

Stavanger Routes

 • Hirtshals tot Stavanger / Stavanger tot Hirtshals
  5 overtochten per week
  10 uur 30 min

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope veerboot naar de haven van Stavanger boeken ferrysavers.com, we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Echter met ferrysavers.com je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de Noorse havens van Kristiansand , Larvick en Oslo , en kan de prijzen van de veerboten tussen Noorwegen en Denemarken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator te vergelijken met uw perfecte koopje overtocht te vinden .

ligt aan de zuid-westkust van Noorwegen, is Stavanger bekend als de olie hoofdstad van Noorwegen. De haven ligt in het centrum van de stad, handig gelegen in de buurt van veel van de winkels en restaurants, en de thuisbasis van een grote visserij-industrie. Stavanger is een van de meest kosmopolitische steden van Noorwegen, en heeft een spannende mix van middeleeuwse charme en modern entertainment.

Veel bezoekers zijn gecharmeerd door de prachtige 'Old Stavanger', met de pittoreske haven in het centrum en de geplaveide straten en 173 kleine, kleurige houten gebouwen eromheen die zijn opgenomen en volledig gerestaureerd. aantrekkingskracht Stavanger is ook te danken aan de sfeer. De meeste nachten de waterkant wordt een levendige plek, en Stavanger heeft nooit zijn kleine stad verloren, vriendelijke sfeer. De regio is geopend en de mensen zijn inclusief naar elkaar; eigenschappen als tolerantie, vrijheid van meningsuiting en gastvrijheid staan in hoog aanzien in Stavanger, waardoor het een smeltkroes waar de tradities, geschiedenis en impulsen uit de hele wereld door elkaar. Dit is een van de redenen was de gezamenlijke Culturele Hoofdstad van Europa in 2008.

Stavanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen