G Lines S.A.

G Lines
kaart
 • G Lines
  G Lines

  Boek uw overtocht met G Lines

 • G Lines
  G Lines

  Boek uw overtocht met G Lines

 • G Lines
  G Lines

  Boek uw overtocht met G Lines

Helaas, G Lines ferry tickets zijn momenteel niet beschikbaar. Echter, kunt u gebruik maken van onze unieke zoekformulier alternatief vervoer tussen Italiδ en Albaniδ.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken G Lines veerboot tussen Italiδ en Albaniδ, waaronder goedkope veerboten naar Bari en Durres. G lijnen zijn momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers, maar zal beschikbaar zijn binnenkort te boeken zijn.

Voor alternatieve veerboten tussen Bari en Durres zie de door European Seaways , Ventouris Ferries , Tirrenia di Navigazione Adria Ferries en Venezia Lines , die allen werken veerboten op deze route en zijn beschikbaar met Ferrysavers te boeken .com.

Met Ferrysavers kunt u ferry deals tussen Italiδ en Albaniδ te vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor boven.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

G Lines Routes

  G Lines

  G Lines werd in 2007 opgericht om de steeds populairder wordende veerdienst tussen Bari en Durres dienen. Vertrektijden zijn om de andere dagen van de week aan boord van de Santa Maria I , en de G Lines dienst heeft een reistijd van ongeveer 8 uur.

  Aan boord van de Santa Maria I is er een α la carte restaurant, een grote cafetaria en een self-service restaurant. U vindt hier ook grote passagierslounges met grote televisies en Wi-Fi. Degenen die willen profiteren van het zonnige weer te nemen aan de Adriatische kunnen dat doen te danken aan het zwembad en de bar die op het hoofddek gebied.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen