AT Ferries

AT Ferries
kaart
 • AT Ferries
  AT Ferries

  Boek uw overtocht met AT Ferries

 • AT Ferries
  AT Ferries

  Boek uw overtocht met AT Ferries

 • AT Ferries
  AT Ferries

  Boek uw overtocht met AT Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

AT Ferries, als onderdeel van de Acciona Trasmediterranea groep, exploiteerde een veerdienst tussen Engeland (UK) en het noorden van Spanje, tussen de havens van Portsmouth en Bilbao . De veerdienst werd opgericht in mei 2006 echter, als gevolg van aanhoudende operationele redenen die niet konden worden opgelost op de middellange termijn, Acciona Trasmediterranea afgelast alle geplande overtochten tussen Portsmouth en Bilbao in 2007, en beδindigde de AT Ferries dienst in 2008.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

AT Ferries Routes

  Met Ferrysavers kunt u een goedkope veerboot tussen Portsmouth en Bilbao boeken P&O Ferries of Brittany Ferries exploiteert een alternatieve ferry route van zowel Portsmouth en Plymouth Santander (Spanje); zie de lijst van alternatieve operatoren aan de rechterkant. Voor alternatieve koopje veerboten tussen Engeland en Spanje gebruik de real-time vergelijking motor boven, waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte veerboot deal te vinden voor uw reis.