Bilbao Ferry Port

kaart
 • Bilbao
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bilbao

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bilbao
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bilbao
  Ontdek veerboten van en naar Bilbao

  Vind de beste tarieven op AFerry

Bilbao Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Bilbao naar Portsmouth , Engeland met Ferrysavers.

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Bilbao veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers of vergelijken alle ferries naar Spanje met onze motor boven.

Bilbao veerhaven bevindt zich vlak bij de A8 Santurtzi aan de rand van Bilbao stad. De haven is populair als een startpunt voor wie op zoek naar Spanje of Portugal te verkennen, want het snijdt de lange rit door Frankrijk aan boord van een aantal van de meest luxueuze van veerboten.

Bilbao is een onderscheidend, bruisend stadje ligt aan de Nervion en omgeven door prachtige natuur, met een fijne selectie van hotels en restaurants, in het bijzonder in zijn beroemde oude binnenstad. Evenals het beroemde Guggenheim Museum, de stad fungeert als thuisbasis voor het Museum voor Schone Kunsten, die wordt erkend als een van de mooiste kunst van Spanje musea en het Maritiem Museum, die is te vinden op de oever van de Nervion. Nog een van de conclusies van Bilbao op roem is dat het was te zien aan het begin van de 1999 James Bond film The World Is Not Enough.

Bilbao Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Terminal de Brittany Ferries, Puerto de Bilbao, Muelle A3, Zierbena, 48508, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen