Victoria Ferries

kaart
 • Victoria
  Vergelijk tijden en prijzen voor Victoria

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Victoria
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Victoria
  Ontdek veerboten van en naar Victoria

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Victoria naar Seattle met ferrysavers.com, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar overtocht deals tussen Victoria en Seattle.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig een veerboot van Victoria boeken naar Seattle met Clipper Vacations
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Victoria naar Seattle veerboten, waaronder ticket prijzen te vinden, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Victoria Harbour is een van de mooiste havens in de wereld. Het is een haven, zeehaven, en watervliegtuig luchthaven in de Canadese stad van Victoria, British Columbia. Het is zowel een haven van binnenkomst en een luchthaven van binnenkomst voor de algemene luchtvaart. Historisch gezien was het een scheepsbouw en de commerciδle visserij centrum.

De functies van Victoria

Victoria's Inner Harbor bevindt zich in het hart van de binnenstad van Victoria. Deze handige docking gebied geeft u de vrijheid om te beginnen uw sightseeing tour de minuut je stap buiten de boot. En heb je toegang tot transport en accommodaties Victoria's in een flits te hebben.

Victoria havenfaciliteiten

Victoria Harbour water en water verkeer worden beheerd en gereguleerd door Transport Canada. De haven zeebodem wordt ook gecontroleerd door Transport Canada, zo ver landinwaarts als de Selkirk Schraag.

De haven van Victoria, hoewel een belangrijke toeristische attractie, blijft een werkende haven met een rijke mix van activiteiten. De haven dient het cruiseschip industrie, walvissen spotten en ecotoerisme, scheepsreparatie-faciliteiten, een watervliegtuig vliegveld, marine industriδle toepassingen, een internationale terminal van de veerboot met verbindingen naar Port Angeles, Bellingham en Seattle, en een watertaxi service.

Victoria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Clipper Vacations

254 Belleville Street, Victoria, BC V8v 1W9, Canada

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen