Seattle Ferries

kaart
 • Seattle
  Vergelijk tijden en prijzen voor Seattle

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Seattle
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Seattle
  Ontdek veerboten van en naar Seattle

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Seattle naar San Juan Island of Victoria met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs engine om te zoeken naar de veerboot deals tussen Seattle en San Juan Island.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een veerboot van Seattle naar Victoria of Friday Harbor met Clipper Vacations
 • U kunt de nieuwste informatie vinden over goedkope Seattle naar Victoria/Friday Harbor veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Twee centrum cruise terminals en handige vliegreizen verbindingen te maken Seattle de beste keuze voor Alaska of Pacific Northwest cruises. Het eiland biedt een grote selectie van dingen te doen en te zien, zoals walvissen kijken, winkelen, vogels kijken, wandelen, fietsen, kajakken, strand kammen, die de hemel en nog veel meer. Al deze ervaringen zijn voor u om hier te genieten van de rustige, natuurlijke schoonheid in San Juan Island. Er zijn leuke winkeltjes, galeries en open-air markten in Friday Harbor op inzage, en er is een prachtige selectie van restaurants, variδrend van lekker eten tot ijssalons, die allemaal zullen uw eetlust te behagen.

De functies van Seattle

In Seattle, de terminal is gelegen aan Alaskan Way bij Pier 69. Vanaf de I-5, afrit 167 bij Mercer Street. Sla linksaf op 5th Avenue. Sla rechtsaf op Broad Street en verder tot aan de waterkant te bereiken bij Pier 70. Sla linksaf de Alaskan Way en blijven voor ╜ blok naar Pier 69 en de Victoria Clipper.

Vervoer naar Seattle vanuit het noorden of zuiden Seattle : Hoofd in de richting van het water. Straten die door te gaan zijn de Straat van Madison en Broad Street. Als u op Madison, rechtsaf (of Noord) op Alaskan Way. Doorgaan voor 1,5 mijl. De Victoria Clipper Terminal is op het water bij Pier 69, tussen Pier 70 en de Edgewater Hotel.

Seattle havenfaciliteiten

Tot de inrichting van de haven zijn de internationale luchthaven Seattle-Tacoma in SeaTac, Washington; de Marina Shilshole Bay; het Maritiem Industrial Center en Fishermen's Terminal op Salmon Bay; cargo terminals en een graanelevator op Smith Cove; en tal van cargo terminals op de Elliott Bay, Harbour Island, en de Duwamish Waterway. De haven van Seattle regelt ook de recreatieve en commerciδle ligplaats faciliteiten en twee terminals van cruiseschepen.

Seattle Kaart

Bekijk map

Havenadres

Clipper Vacations

2701 Alaskan Way, Pier 69, WA 98121, United States

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen