Clipper Vacations

Clipper Vacations
kaart
 • Clipper Vacations
  Clipper Vacations

  Boek uw overtocht met Clipper Vacations

 • Clipper Vacations
  Clipper Vacations

  Boek uw overtocht met Clipper Vacations

 • Clipper Vacations
  Clipper Vacations

  Boek uw overtocht met Clipper Vacations

Ferrysavers kunt u veilig boek een Clipper vakanties veerboot of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Clipper Vacations veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Clipper Vacations bieden veerdiensten tussen Seattle en Victoria.

Vind uw ideale goedkope Clipper vakanties veerboot naar href="seattle.htm"> Seattle Victoria en San Juan . Kunt u eenvoudig en quckly online boeken Ferrysavers.

U kunt reizen van Seattle naar Victoria, British Columbia, of vice-versa in comfort en stijl met Clipper vakanties en Ferrysavers. U zult genieten van een drie uur durende cruise door Puget Sound en in de Straat van Juan de Fuca op weg naar Victoria's Inner Harbour.

Relax en versteld staan met het prachtige landschap reist om uw droom bestemmingen. Deze wateren zijn de perfecte plek om walvissen te kijken en het diepe bos zal u betoveren.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Clipper Vacations Routes

  Over Clipper Vacations veerboten

  Victoria Clipper personen- alleen veerdienst met het hele jaar door dagelijkse vluchten naar Victoria, BC en seizoensgebonden dagelijkse vluchten naar de San Juan eilanden. Geniet van uw reis met high-speed passagier - alleen Victoria Clipper veerboten naar een snelle reis naar Victoria met een scala aan goede faciliteiten. Het zal u ongeveer 3 uur om de gewenste bestemming te bereiken. Uw Seattle naar Victoria veerboot zal u uitgerust en verfrist.

  Als u van plan bent een reis van Seattle naar San Juan Island - een ritje maken op een van de high-speed Victoria Clipper catamarans voor een snelle en gemakkelijke veerboot naar de San Juan eilanden. Deze route zal je 3 en een half uur duren en u zult onder de indruk van het landschap.

  Reisinformatie

  De Victoria Clipper reist over de wereld tussen Seattle, Washington, en Victoria, British Columbia, dus alle reizigers zijn verplicht door de douane en immigratie te geven bij binnenkomst in Canada en ook wanneer invoeren van de Verenigde Staten. Een Amerikaans paspoort, Passport Card, Enhanced Rijbewijs of een Enhanced ID-kaart (EDL/ID) is vereist om de VS/Canadese grens over te steken over land en zee.

  Let op: Ouders die reizen met kinderen en baby's dienen een identiteitsbewijs en het bewijs van burgerschap voor elk kind te bieden. Als beide ouders niet aanwezig zijn, moet de meereizende ouder een ondertekende verklaring van de andere ouder zodat het kind om te reizen uit het land te bieden. Het niet om een dergelijke bewijs te leveren kunt u in staat om de grens over te steken met uw kinderen te maken.

  Aan boord van de Victoria Clipper

  Er is eten aan boord, inclusief ontbijt manden en lichte diners.

  U zal nodig hebben om te betalen met kredieten kaart (Visa, MasterCard, American Express en Discover Card).

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen