Umeå Ferry Port

kaart
 • Umeå
  Vergelijk tijden en prijzen voor Umeå

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Umeå
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Umeå
  Ontdek veerboten van en naar Umeå

  Vind de beste tarieven op AFerry

Umeå Routes

 • Vaasa tot Umea / Umea tot Vaasa
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Umeå boeken Vaasa of u kunt Vaasa ferry prijzen te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven .

Umeå is een stad van cultuur met een mooie toekomst. Het is een plek waar verschillende werelden elkaar ontmoeten. Of u liever wandelen in, ongerepte natuur waar rendieren en elanden nog altijd vrij rondlopen, of meer thuis voelen in het centrum van een van Zwedens snelst groeiende steden met zijn trendy winkels en grote plaatsen om te eten en te drinken, zal Umeå je uitdagen met zijn eindeloze mogelijkheden.

Het krijgen van/naar Umeå

Vervoer naar Umeå is makkelijker dan je zou denken. Het is gewoon een uur vliegen uit de buurt van de Zweedse hoofdstad Stockholm met aansluitende vluchten naar grote steden over de hele wereld. eigen vliegveld Umeå's is gunstig gelegen op een korte 10 minuten rijden van het centrum van de stad. Regelmatige bus- en treinverbindingen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot het zuiden van Zweden en Europa, terwijl de stad is gelegen aan de snelweg E4 dat de lengte van het land loopt. Daarnaast is er een veerboot rijdt regelmatig naar Vaasa, Finland, aan de overkant van de Botnische Golf.

Verplaatsingen Umeå

Een van de beste dingen over Umeå is dat bijna alles is gemakkelijk te voet of fietsafstand. De meeste mensen wonen in Umeå het bezit van een fiets en het is veruit de meest populaire manier om rond. Niet verwonderlijk dus dat de stad heeft meer dan 180 kilometer aan fietspaden! De kortste zeeroute van Zweden naar Finland is tussen Umeå en Vaasa. U kunt reizen tussen de steden met een veerboot, die het hele jaar door actief is.

Van de Vaasa centrum van de stad naar de haven van Vaasa krijgt met de auto in vijf minuten, en de veerboot van Vaasa naar Umeå alleen duurt ongeveer vier uur. Dankzij de ferry u ook met de auto kan reizen langs de Blue Road, die de hele weg gaat van Noorwegen naar Rusland.

Umeå Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wasaline

Umea Ferry Port, 913 32 Holmsund, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen