Vaasa Ferry Port

kaart
 • Vaasa
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vaasa

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vaasa
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vaasa
  Ontdek veerboten van en naar Vaasa

  Vind de beste tarieven op AFerry

Vaasa Routes

 • Umea tot Vaasa / Vaasa tot Umea
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Vaasa boeken Umeσ of u kunt Vaasa ferry prijzen te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven .

Het Vaasa ferry haven is een van de drukste havens in Scandinaviδ met vele ferry bedrijven loopt regelmatig schema. Deze poort heeft een zeer strategicly handig locatie, want het ligt op slechts tien kilometer van elkaar met de internationale luchthaven en binnen een zeer korte afstand tot de snelweg en spoorlijn. De haven van Vaasa behandelt 1,5 miljoen ton goederen per jaar. Momenteel is de goederenbehandeling bestaat voornamelijk uit import en export van brandstoffen, landbouwproducten en producten uit het hout en chemische industrie.

Verplaatsingen Vassa

De kortste route over zee vanuit Finland naar Zweden tussen Vaasa en Umea. U kunt reizen tussen de steden met een veerboot, die het hele jaar door actief is. Vanuit het Vaasa centrum van de stad kom je bij de haven van Vaasa met de auto in vijf minuten, en de veerboot van Vaasa naar Umeσ alleen duurt ongeveer vier uur. Dankzij de ferry u ook met de auto langs de Blue Road, die de hele weg gaat van Noorwegen naar Rusland kunnen reizen.

De haven van Vaasa is een onderdeel van de Noordse Logistic Corridor, die zich uitstrekt van Finland in het Oosten naar Noorwegen in het Westen. Het is uitsluitend de passagiersterminal Ostrobothnia's. De focus voor passagiersvervoer is op conceptualisering, nieuwe diensten en nieuwe producten.

Vaasa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wasaline

Vanha Satamatie, , 65170 Vaasa, Finland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen