Wasaline Ferries

Wasaline
kaart
 • Wasaline
  Wasaline

  Boek uw overtocht met Wasaline

 • Wasaline
  Wasaline

  Boek uw overtocht met Wasaline

 • Wasaline
  Wasaline

  Boek uw overtocht met Wasaline

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen Zweden en Finland met Wasaline Ferries boeken. De veerboten naar Vaasa of Umeσ kunnen gemakkelijk geboekt worden met Ferrysavers.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Wasaline ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Wasaline Ferries hun diensten tussen twee steden: Vaasa (Finland) en Umea (Zweden) het hele jaar door.
 • Het bedrijf waardeert hun klanten veiligheid, belooft snelheid en betrouwbaarheid.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
2
Kortste oversteek:
Umea - Vaasa
3 uur 30 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Wasaline Routes

 • Umea tot Vaasa / Vaasa tot Umea
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min

Over Wasaline Veerboten

Wasaline werd opgericht begin vorig jaar en een geschikte ferry werd gekocht voor de veerboot samenwerking tussen Vaasa en Umeσ. De twee gemeenteraden van Vaasa en Umeσ opzetten van een gezamenlijke onderneming op de dienst die essentieel is voor de lokale industrie, inwoners en regionale instellingen in het gebied veilig te stellen. De nieuwe onderneming die actief is onder de merknaam Wasaline biedt passagiers en voertuigen vervoer, vrachtvervoer, maaltijden, restaurant diensten en conferenties aan boord, evenals de winkels en cruise pakketten voor hun klanten. De overtocht duurt 4 uur.

Huisdieren aan boord Wasaline veerboten

Huisdieren moeten worden aangegeven op het moment van boeking, want er is een beperking van het aantal dieren aan boord worden geaccepteerd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in gebieden die specifiek voor dit doel of in een vooraf geboekte huisdier cabine. Huisdieren zijn niet welkom op herstel gebieden, dus dient men zelf voor kommen voor water en voedsel. Voor landspecifieke invoerbeperkingen, neem dan contact op met uw dierenarts.

Let op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen