Umag Ferry Port

kaart
 • Umag
  Vergelijk tijden en prijzen voor Umag

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Umag
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Umag
  Ontdek veerboten van en naar Umag

  Vind de beste tarieven op AFerry

Umag Routes

 • Venetië tot Umag / Umag tot Venetië
  1 overtochten per week
  3 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers u kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Porec , Rovinj , Pula of Split , en kan de prijzen van de veerboten te vergelijken met Kroatiδ met behulp van onze echte -tijd prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Umag

de haven ligt in het hart van het stadje Umag in Kroatiδ en is gemakkelijk bereikbaar via de weg van het centrum van de stad en vanaf hier is het gemakkelijk om overal te krijgen op de Adriatische Zee kustlijn of zelfs Italiδ. Umag haven biedt een scala aan diensten en faciliteiten, zodat je bent nooit te ver weg van alle belangrijke voorzieningen.

Umag is bekend om het ATP-tennistoernooi dat het vinden er elk jaar, met Grand Slam kampioen Gustavo Kuerten, Carlos Moya en Novak Djokovic spelen allemaal in het grote stadion rechtbank in de afgelopen 10 jaar. Umag is een geweldige plek voor diegenen die graag sporten; anders dan het tennistoernooi, de stranden van Umag zijn ideale plekken om te waterskiδn, paragliding, mountainbiken en duiken en als gevolg daarvan, de inwoners van Umag zijn vaak zeer fit en gezond.

Er is ook een fantastische jachthaven dat is de thuisbasis van zowel de prachtige jachten en traditionele kleine vissersboten. In de buurt van hier zijn de kindvriendelijke attracties van het Umag Aquarium en het Umag Eekhoorn Park, een park, dat vol is van beschermde eekhoorns en een echte natuurlijke inzicht voor jonge kinderen.

Umag Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen