turbojet Ferries

turbojet Ferries
kaart
 • turbojet Ferries
  turbojet Ferries

  Boek uw overtocht met turbojet Ferries

 • turbojet Ferries
  turbojet Ferries

  Boek uw overtocht met turbojet Ferries

 • turbojet Ferries
  turbojet Ferries

  Boek uw overtocht met turbojet Ferries

U kunt boek een veerboot naar Hong Kong, een veerboot naar Macau of een veerboot naar Kowloon bij een spotprijs met Ferrysavers.

met Ferrysavers kunt u veilig boek een turbojet Ferries of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Turbojet ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Turbojet Ferries verzorgt veerdiensten tussen Hong Kong (China) naar Macau (China ) en Kowloon (China) naar Macau.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is ten minste 30 minuten voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

turbojet Ferries Routes

  Over TurbJet

  Turbojet Ferries - is de erkende leider in de Hong Kong - Macau high-speed personenvervoer industrie. Het is de eerste rond de klok jet-folie service en heeft meer dan 50 jaar verzendervaring. Het werkt draagvleugelboot veerdiensten in het zuiden van China. De route tussen Hong Kong en Macau is de drukste. Het is 24 uur per dag, waarbij ongeveer een uur om de 70 kilometer (43 mijl) reis reizen op hoge snelheid schepen Turbojet's.

  Turbojet met succes in premiΦre de "Airport Routes" in samenwerking met de internationale luchthaven van Hong Kong. Het is de sterkste high-speed scheepsvloot in Aziδ. Alle vaartuigen, accessoires en onderdelen gebruikt zijn meesterwerken van prestigieuze scheepsbouwers garanderen het hoogste niveau van betrouwbaarheid en prestaties.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen