Kowloon Ferry Port

kaart
 • Kowloon
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kowloon

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kowloon
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kowloon
  Ontdek veerboten van en naar Kowloon

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop veerboten naar China te boeken met de route naar Macau Ferries

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig een veerboot van Kowloon boeken naar Macau met TurboJet
 • u kunt de meest recente informatie over goedkope vinden Macau naar Hong Kong veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Kowloon is een stedelijk gebied in Hong Kong die het schiereiland Kowloon en New Kowloon. Het wordt begrensd door het Lei Yue Mun zeestraat in het oosten, Mei Foo zon Chuen en Island Stonecutter's in het westen, de bergketen, waaronder Tate's Cairn en Lion Rock in het noorden, en Victoria Harbour in het zuiden. Kowloon ligt ten noorden van Hong Kong Island en ten zuiden van het vasteland deel van de New Territories. Samen met Hong Kong Island, het bevat 48 procent van de totale bevolking van Hongkong.

Ocean Terminal is een cruise terminal. Het is gelegen in de wijk Tsim Sha Tsui op het puntje van de zuidelijke schiereiland Kowloon, gunstig dicht bij toeristische attracties, zoals de Avenue of Stars, Tsim Sha Tsui Promenade, Clock Tower en de Star Ferry, en de nabijgelegen Hong Kong Culture Centre, Hong Kong Museum kunst en Hong Kong Space Museum.

de terminal gebouw van 58 meter breedte uitstrekt van de kust naar het westen, gelegen tussen de pieren Noord en Zuid, is een 5 verdiepingen tellend gebouw voor gemengd gebruik als onderdeel van Harbour City-complex , bestaande uit drie onderste verdiepingen van het winkelcentrum en de twee bovenste verdiepingen van parkeergarages verstrekken verscheidenheid van koopwaar, heerlijk eten en parkeerplaats, met een prachtig en prachtig uitzicht op Victoria Harbour.

Kowloon Kaart

Bekijk map

Havenadres

Turbojet Hong Kong

China Ferry Terminal, 33 Canton Rd, Hong Kong

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen