Smyril Line

Smyril Line
kaart
 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

Let op:. Smyril Line is momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers

Overzicht

Check-in informatie

LET OP! Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 1 uur en 30 minuten voor de aangegeven vertrektijden te melden bij de vertrekterminal om in te checken. Passagiers vertrekkend vanuit de haven van Seydisfjorur dienen uiterlijk 2 uur en 30 minuten voor vertrek in te checken. Voor voetpassagiers geldt in alle gevallen dat zij uiterlijk 1 uur voor vertrek dienen te hebben ingecheckt.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Smyril Line Routes

  Gebruik ferrysavers.com om uw veerboot naar de Faer÷er, IJsland en Denemarken met Smyril Line ferry te boeken. U kunt boeken een veerboot naar Hanstholm of een veerboot naar Esbjerg . U kunt ook reserveren veerboten naar Seysdisfjordur en veerboten naar T≤rshavn . Alle Smyril Line ferries werken met real time.

  Gebruik ferrysavers.com's boek route naar de specifieke Smyril Line vinden oversteken u na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor, en informatie vinden over Smyril Line havens en routes naar rechts.

  Smyril Line is een Faer÷erse ferry bedrijf, opgericht op 1 november 1982, dat een dienst aan de prachtige landschappen van de Faer÷er-eilanden, IJsland en Noorwegen actief is.

  Symril Line exploiteert haar gewone auto, passagiers en vracht service met behulp van een grote, moderne multi-p OEL veerboot, de Norr÷na , bouwjaar 2003. Aan boord zijn uitstekend uitgeruste hutten en-suite, met een slaapbank, een tv, een bureau en zelfs een koelkast. Bij het eten kunt u kiezen uit de kantine, het buffet vol met Noord-Atlantische specialiteiten en een α la carte restaurant, en er is ook een bar en club voor een drankje in. U zult ook een bezoek aan de winkels, speeltuin en een kinderbioscoop.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen