Smyril Line

Smyril Line
kaart
 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

 • Smyril Line
  Smyril Line

  Boek uw overtocht met Smyril Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op:. Smyril Line is momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers

Overzicht

Check-in informatie

LET OP! Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 1 uur en 30 minuten voor de aangegeven vertrektijden te melden bij de vertrekterminal om in te checken. Passagiers vertrekkend vanuit de haven van Seydisfjorur dienen uiterlijk 2 uur en 30 minuten voor vertrek in te checken. Voor voetpassagiers geldt in alle gevallen dat zij uiterlijk 1 uur voor vertrek dienen te hebben ingecheckt.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Smyril Line Routes

  Gebruik ferrysavers.com om uw veerboot naar de Faer÷er, IJsland en Denemarken met Smyril Line ferry te boeken. U kunt boeken een veerboot naar Hanstholm of een veerboot naar Esbjerg . U kunt ook reserveren veerboten naar Seysdisfjordur en veerboten naar T≤rshavn . Alle Smyril Line ferries werken met real time.

  Gebruik ferrysavers.com's boek route naar de specifieke Smyril Line vinden oversteken u na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor, en informatie vinden over Smyril Line havens en routes naar rechts.

  Smyril Line is een Faer÷erse ferry bedrijf, opgericht op 1 november 1982, dat een dienst aan de prachtige landschappen van de Faer÷er-eilanden, IJsland en Noorwegen actief is.

  Symril Line exploiteert haar gewone auto, passagiers en vracht service met behulp van een grote, moderne multi-p OEL veerboot, de Norr÷na , bouwjaar 2003. Aan boord zijn uitstekend uitgeruste hutten en-suite, met een slaapbank, een tv, een bureau en zelfs een koelkast. Bij het eten kunt u kiezen uit de kantine, het buffet vol met Noord-Atlantische specialiteiten en een α la carte restaurant, en er is ook een bar en club voor een drankje in. U zult ook een bezoek aan de winkels, speeltuin en een kinderbioscoop.