Tórshavn Ferry Port

kaart
 • Tórshavn
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tórshavn

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tórshavn
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tórshavn
  Ontdek veerboten van en naar Tórshavn

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Torshaven naar Denemarken met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Smyril Line veerboot van Torshaven naar zowel Esbjerg en Hanstholm in Denemarken

Zoek de meest recente informatie over goedkope Torshaven ferries, inclusief ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Torshaven haven wordt bediend door veerboten naar Denemarken en IJsland. Torshaven haven wordt ook gebruikt door Strandfaraskip Landsins binnen de Faeröer.

Torshaven of Tórshavn, is de hoofdstad van de Faeröer. Oorspronkelijk was het een Viking nederzetting, Torshaven biedt vele historische bezienswaardigheden: het oude stad is nog steeds uit kleine houten huizen bedekt met gras daken. De oudste dateert 500 jaar terug. Ontdek het Museum of Natural History met een botanische tuin met 150 Faeröer planten of Kirkjubour, de belangrijkste historische site van het land.

Tórshavn Kaart

Bekijk map

Havenadres