Seysdisfjordur Ferry Port

kaart
 • Seysdisfjordur
  Vergelijk tijden en prijzen voor Seysdisfjordur

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Seysdisfjordur
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Seysdisfjordur
  Ontdek veerboten van en naar Seysdisfjordur

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Let op:. Smyril Line is momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Seysdisfjordur ferry boeken naar Denemarken, of u kunt vergelijken Seysdisfjordur overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

zoeken de meest recente informatie over goedkope Seysdisfjordur veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De haven van Seysdisfjordur is gelegen in een klein dorpje in de fjorden van het oosten van IJsland, in het noord-oosten van het land. Het is de toegangspoort tot dit uitgestrekte nog uniek land in Noord-Europa voor veerboten naar IJsland. Vanaf hier kunt u ook de veerboten naar Zweden en Denemarken nemen.

Seysdisfjordur ligt nabij de stad Egilsstadir en heeft een rijke bevolking van papegaaiduikers en andere zeedieren. Er zijn karakteristieke Scandinavische oude houten gebouwen en diverse verfrissende watervallen, maar het heeft een bruisende culturele scΦne met een cultureel centrum, twee bioscopen en de Dieter Roth Academie voor jonge kunstenaars. Verder landinwaarts vanaf Seysdisfjordur haven zijn een aantal ongelooflijke wandelpaden, waar u kunt genieten van de unieke IJslandse landschap.

Seysdisfjordur Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen