Port Hardy Ferries

kaart
 • Port Hardy
  Vergelijk tijden en prijzen voor Port Hardy

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Port Hardy
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Port Hardy
  Ontdek veerboten van en naar Port Hardy

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Port Hardy naar Prince Rupert , Bella Bella of Klemtu met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijkingssysteem om te zoeken naar de veerboot deals tussen Bella Bella en Port Hardy of Bella Bella en Prince Rupert poorten.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een veerboot van Port Hardy en of Klemtu, Bella Bella en Prince Rupert poorten met BC Ferries
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Port Hardy, Klemtu, Bella Bella en Prince Rupert havens veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vinden.

Port Hardy is een stad op Vancouver Island in British Columbia, Canada, genoemd naar Vice-admiraal Sir Thomas Masterman Hardy, die als kapitein van de HMS Victory geserveerd. De haven is de entree voor het verkennen van Vancouver Island, het aanbieden van veerverbindingen tussen het eiland en de kust van Canada. Port Hardy is een buitenmensen haven. Er is een uitstekende duiken van het eiland, evenals vissen, wandelen en wilde dieren te spotten. Er zijn ook winkels, restaurants en kunstgalerijen om u te vermaken. Veerboten van Port Hardy naar Bella Bella, Klemtu en Prince Rupert. Boek uw Port Hardy ferry vandaag met Ferrysavers.

Port Hardy Kaart

Bekijk map

Havenadres

BC Ferries

6800 Highway 19, Port Hardy, BC V0N 2P0, Canada

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen