BC Ferries

BC Ferries
kaart
 • BC Ferries
  BC Ferries

  Boek uw overtocht met BC Ferries

 • BC Ferries
  BC Ferries

  Boek uw overtocht met BC Ferries

 • BC Ferries
  BC Ferries

  Boek uw overtocht met BC Ferries

Ferrysavers kunt u veilig boek een BC Ferries tarief of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan u helpen om informatie over BC Ferries veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven vinden.

BC Ferries verzorgt veerdiensten tussen Vancouver Eilanden, Southern Gulf Islands en Sunshine Coast.

Vind uw ideale goedkope BC Ferries tarieven tussen Vancouver Eilanden, Southern Gulf Islands en Sunshine Coast veerboten naar Bella Bella, veerboten naar Prince Rupert, veerboten naar Klemtu, veerboten naar Skidegate en veerboten naar Alliford Bay. U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

U kunt reizen van Port Hardy naar Bella Bella Bella Bella naar Prince Rupert, Prince Rupert naar Klemtu, Alliford Bay - Skidegate of vice versa in comfort en stijl met BC Ferries en Ferrysavers. Ontspan en versteld staan met het prachtige landschap reist om uw droom bestemmingen. Deze wateren zijn de perfecte plek om walvissen te kijken en het diepe bos zal u betoveren.

Overzicht

Check-in informatie

 • Van Port Hardy, Prince Rupert of Skidegate naar Prince Rupert, Port Hardy of Skidegate
  Inchecken 2 uur voor het vertrek.
 • Alleen in de zomer: Van het Northern Adventure (Skidegate naar Prince Rupert) naar Northern Expedition (Prince Rupert naar Port Hardy) wordt van de laatste oproep afgeweken voor geplande route 10 & 11 verbindingen in Prince Rupert.
 • Van Port Hardy of Prince Rupert naar een kust bestemming (vb. Bella Bella of Klemtu)
  Inchecken 2.5 uur voor het vertrek.
 • Vanaf de kust (vb. Bella Bella of Klemtu) naar Port Hardy of Prince Rupert,
  Inchecken 2 uur voor het vertrek.
 • Van Port Hardy naar Bella Coola
  Inchecken 2.5 uur voor het vertrek.
 • Van Bella Coola het gehele jaar voor overtochten op de MV Nimpkish
  Inchecken bij de BC Ferries haven minimaal 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

BC Ferries Routes

  Over BC Ferries vloot

  BC Ferries is een onafhankelijk beheerd, overheidsbedrijf dat alle belangrijke passagiers en ferry voertuig diensten levert voor kust- en eiland gemeenschappen in de Canadese provincie British Columbia.

  De BC Ferries vloot bestaat uit allerlei soorten schepen uit de 560 voet lang Spirit of British Columbia en Spirit van Vancouver Island , dat plaats biedt aan tot 2100 passagiers en 470 voertuigen, om de 111 voet lang Nimpkish, , dat kan dragen 133 mensen en 16 voertuigen als maximum.

  On-board faciliteiten van BC Ferries vloot

  Schepen het bedienen van klanten over BC Ferries routes tussen Vancouver en Vancouver Island, het zuiden van de Golf eilanden en Sunshine Coast bieden een breed scala van diensten voor personenvervoer. De mix varieert van het ene schip naar de volgende, maar het doel is altijd hetzelfde: om uw reis comfortabel en plezierig.

  U kunt de volgende faciliteiten op uw reis met BC Ferries over het water te vinden:

  • All-inclusive buffet, self-service restaurant of koffie en snacks - iets voor elke eetlust.
  • Op zoek naar een geschenk of een traktatie voor jezelf? Er is een winkel aan boord van elk BC Ferries boot, waar u de nieuwste trend kunnen vinden, waardoor je topmerken zoals Killtec, Nine West en Helly Hansen. Je zult waarschijnlijk favorieten zoals tijdschriften, snacks, en speelgoed te vinden.
  • Als u liever wat tijd doorbrengen genieten van de rust en stilte, dan kunt u dit doen op de rustige lounge .
  • Als u reist met een gezin, is er een speelkamer voor alle leeftijden, waar uw kinderen iets leuks te beleven is en je zal een korte rust te hebben.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen