Klemtu Ferries

kaart
 • Klemtu
  Vergelijk tijden en prijzen voor Klemtu

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Klemtu
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Klemtu
  Ontdek veerboten van en naar Klemtu

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Klemtu Prince Rupert , Port Hardy met Ferrysavers, of gebruik de real - time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de overtocht deals tussen Klemtu en Port Hardy of Klemtu en Prince Rupert poorten.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek een veerboot naar Port Hardy of Klemtu of Prince Rupert poorten met BC veerboten
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Port Hardy, Klemtu, Bella Bella en Prince Rupert havens veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vinden.

Over Klemtu

Klemtu is gelegen in het hart van het Great Bear Rainforest, op Swindle Island in de kustgebieden fjorden van British Columbia, op ongeveer 219 kilometer ten noorden van Port Hardy, Canada.

Het gebied zelf is natuurlijk weelderig met een uitstekende wilde dieren. Klemtu heeft een rijke cultuur en geschiedenis rond Aboriginal erfgoed en de traditie. Het is de thuisbasis van de Kitasoo inheemse Band, en de oorspronkelijke site van de zomer kampen waar de Xais-Xais en Kitasoo volkeren kwamen om te vissen en te jagen

Er is zoveel te doen hier. U kunt een take culturele reis naar het oude rotstekeningen te zien, te leren over wild voedsel, of bezoek de broederij en Big House, met zijn prachtige totempalen. Als u een ervaren vaarder, dan kunt u uw eigen kajaks voor onafhankelijke verkennen (kajak verhuur zijn niet beschikbaar in Klemtu op dit moment) te brengen. Vissers genieten van het gieten van een lijn en de visserij voor drie verschillende soorten zalm.

Boek uw onvergetelijke reis naar Klemtu met Ferrysavers!

Klemtu Kaart

Bekijk map

Havenadres

BC Ferries

Klemtu, Swindle Island, BC V0T 1L0, Canada

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen