Pomorie Ferry Port

kaart
 • Pomorie
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pomorie

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pomorie
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pomorie
  Ontdek veerboten van en naar Pomorie

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Pomorie Sozopol en Nessebar met Ferrysavers, gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Pomorie ligt op een smal rotsachtig schiereiland in het zuidelijke deel van de Bulgaarse Zwarte Zeekust, op 20 km van Bourgas en 18 km van Sunny Beach. Het strand van Pomorie ligt op ongeveer 5 km lang. Het is laag, zanderig, met een volledig open horizon. Pomorie is bekend om de genezende eigenschappen van het mineraal water in de stad en voor de geweldige kwaliteit van de modder onttrokken tijdens het productieproces van zout in Pomorie Lake.

Het klimaat in de regio van Pomorie is gunstig. Het wordt gekenmerkt door de voortzetting van de zon de hele weg in de zomermaanden. De herfst in Pomorie is warm en verder te gaan, vanwege de langzame afkoeling van het zeewater.

Pomorie Bay is perfect voor zeilen, varen, wijnbouw en wijn-producerende, de productie van zout, de visserij, het toerisme.

De functies van Pomorie

draagvleugelboot dock is binnen de stad - de stad is zo klein dat je niet kan falen om het te vinden. Alle pendeldiensten van en naar Pomorie zal plaatsvinden elke dag behalve op dinsdag en donderdag van 30/06/2015 tot 2015/07/09. U kunt een poort adres op deze pagina te vinden.

Pomorie Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bulgaria FastFerry

66 Knyaz Boris I st., Pomorie 8200, Bulgaria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen