Sozopol Ferry Port

kaart
 • Sozopol
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sozopol

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sozopol
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sozopol
  Ontdek veerboten van en naar Sozopol

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Sozopol om href="pomorie.htm"> en Nessebar met Ferrysavers, gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Sozopol is gelegen aan een schilderachtige baai langs de zuidelijke Bulgaarse kust, ongeveer 35 km ten zuiden van Burgas. Het is een van de oudste Bulgaarse steden. U kunt 2 stranden in de stad Sozopol vinden: het centraal gelegen strand en het strand Harmani. Er zijn een paar campings beschikbaar, die u zeer nuttig te hebben kunnen vinden. De stad is verdeeld in de oude stad en het moderne deel van de stad.

Sozopol is erg druk in de zomer, vooral in juli en augustus, maar tijdens off-season periode - het is een rustige vissersdorp en een favoriete stop van schrijvers en kunstenaars.

De grootste festivals in Sozopol zijn de Apollonia Festival (01-10 september) en de Viering van Juli (30 juni-1 juli).

De functies van Sozopol

Sozopol heeft een goede verbinding met het openbaar busvervoer systeem met Bourgas en andere buurman resorts. De weg van Bourgas naar Sozopol is erg goed en de afstand is ongeveer 35 km. Als u met de auto komt uit Bourgas neemt u de weg naar het zuiden en de resorts van Primorsko, Chernomorets en Kiten. Volg de borden naar Sozopol. Het bereiken van de stad slaat u rechtsaf voor de Nieuwe stad en vertrok naar de oude stad. De toegang tot de oude stad met de auto is beperkt.

De draagvleugelboot dock is binnen de stad - de stad is klein genoeg en daarom kun je niet anders te vinden. U kunt een poort adres op deze pagina te vinden.

Sozopol Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bulgaria FastFerry

Fish Port Sozopol, 1 Kraybrezhna Str, 8130, Bulgaria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen