Nessebar Ferry Port

kaart
 • Nessebar
  Vergelijk tijden en prijzen voor Nessebar

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Nessebar
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Nessebar
  Ontdek veerboten van en naar Nessebar

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot vanuit Nessebar Sozopol en Pomorie met Ferrysavers, gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Nessebar is een oude stad en een van de belangrijkste badplaatsen aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust, gelegen in Burgas. Nessebar bestaat uit een oude stad en een nieuw deel. Het nieuwe deel van Nesebar biedt verschillende accommodatie mogelijkheden - hotels, pension. De oude stad heeft een romantische sfeer. Er zijn twee stranden in het nieuwe gedeelte van de stad en een klein strand in het oude gedeelte.

De temperatuur is hier altijd twee of drie graden hoger dan in de resorts langs de noordelijke Zwarte Zee kust. De smalle straatjes en gevelhuizen maken Nessebar vakantie een ideale manier voor gasten om te ontspannen en ervaar een traditionele Bulgaarse setting. Er zijn tal van resorts verspreid langs de kust van de Zwarte Zee in de prachtige baaien met zandstranden en kristalheldere zee water. De stranden zijn bedekt met fijn goudkleurig zand.

Getting naar Nessebar

De draagvleugelboot dock is in de haven in de oude binnenstad van Nessebar - de stad is zo klein dat je niet kan falen om het te vinden. U kunt een poort adres op deze pagina te vinden.

Nessebar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bulgaria FastFerry

Fastferry Hydrofoils, Transport Harbour, Old Nessebar, Nessebar., 8230, Bulgaria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen