Palau Ferry Port

kaart
 • Palau
  Vergelijk tijden en prijzen voor Palau

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Palau
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Palau
  Ontdek veerboten van en naar Palau

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Palau ferry met ferrysavers.com boeken, we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Echter, met Ferrysavers. com kunt u goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Olbia , Santa Teresa Gallura en Golfo Aranci , en kan de prijzen van de veerboten naar Sardiniδ en Italiδ met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vergelijken.

Palau veerhaven ligt principe poort voor aankomsten naar de belangrijkste deel van Sardiniδ van La Maddalena. Er zijn een paar voorzieningen, maar de haven is zeer dicht bij de belangrijkste stad van Palau in ieder geval.

Palau is een stad 220 kilometer ten noorden van Cagliari en 30 km ten noordwesten van Olbia. Het zit vol met heerlijke restaurants serveren voortreffelijke Italiaanse gerechten, en sommige Sardijnse specialiteiten ook. Toen op uitstekende strand Palau, kunt u zich aanmelden voor een jachtclub, een zeilschool of in een duiken groep, waar u de overvloed aan lokale mediterrane zeeleven zal vinden.

Palau Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen