NEL Lines

kaart
 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

Ophalen prijsopgave

Let op:. NEL Lines is momenteel niet te boeken met Ferrysavers

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken NEL Lines naar Griekenland, de Cycladen en de eilanden van de noordoostelijke Egeïsche Zee, waaronder goedkope veerboten naar Tinos , Mykonos , Thessaloniki en Piraeus zijn momenteel niet beschikbaar op ferrysavers.com, maar we werken er hard aan om hen te hebben weldra beschikbaar.

Om alternatieve goedkope routes en diensten vindt u boven onze real-time vergelijking engine gebruiken. Voor alternatieve veerboten naar NEL Lines zie de lijst aan de rechterkant, waaronder Blue Star Ferries en Agoudimos Lines .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

NEL Lines Routes

  Speciale aanbieding

  NEL Lines

  Voor meer dan 35 jaar NEL Lines is het verstrekken van veerdiensten over de Egeïsche Zee tussen het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Opgericht in 1972, NEL Lines is de grootste operator voor veerboten naar de eilanden van de Noord-Egeïsche Eilanden, en heeft de meest moderne vloot in de Middellandse Zee ten dienste van de Cycaldes Eilanden.

  NEL Lines exploiteert een vloot van 8 veerboten , met een mengsel van fast-ferries zoals de Aeolos Kenteris I en Aeolos Kenteris II , die behoren tot de snelste veerboten in Griekenland, en grote veerboten, zoals de Mytilene , die een schat aan comfortabele hutten en entertainment te bieden.