NEL Lines

NEL Lines
kaart
 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

Let op:. NEL Lines is momenteel niet te boeken met Ferrysavers

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken NEL Lines naar Griekenland, de Cycladen en de eilanden van de noordoostelijke Ege∩sche Zee, waaronder goedkope veerboten naar Tinos , Mykonos , Thessaloniki en Piraeus zijn momenteel niet beschikbaar op ferrysavers.com, maar we werken er hard aan om hen te hebben weldra beschikbaar.

Om alternatieve goedkope routes en diensten vindt u boven onze real-time vergelijking engine gebruiken. Voor alternatieve veerboten naar NEL Lines zie de lijst aan de rechterkant, waaronder Blue Star Ferries en Agoudimos Lines .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

NEL Lines Routes

  NEL Lines

  Voor meer dan 35 jaar NEL Lines is het verstrekken van veerdiensten over de Ege∩sche Zee tussen het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Opgericht in 1972, NEL Lines is de grootste operator voor veerboten naar de eilanden van de Noord-Ege∩sche Eilanden, en heeft de meest moderne vloot in de Middellandse Zee ten dienste van de Cycaldes Eilanden.

  NEL Lines exploiteert een vloot van 8 veerboten , met een mengsel van fast-ferries zoals de Aeolos Kenteris I en Aeolos Kenteris II , die behoren tot de snelste veerboten in Griekenland, en grote veerboten, zoals de Mytilene , die een schat aan comfortabele hutten en entertainment te bieden.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen