NEL Lines

NEL Lines
kaart
 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

 • NEL Lines
  NEL Lines

  Boek uw overtocht met NEL Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op:. NEL Lines is momenteel niet te boeken met Ferrysavers

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken NEL Lines naar Griekenland, de Cycladen en de eilanden van de noordoostelijke Egeïsche Zee, waaronder goedkope veerboten naar Agoudimos Lines .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

NEL Lines Routes

  NEL Lines

  Voor meer dan 35 jaar NEL Lines is het verstrekken van veerdiensten over de Egeïsche Zee tussen het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Opgericht in 1972, NEL Lines is de grootste operator voor veerboten naar de eilanden van de Noord-Egeïsche Eilanden, en heeft de meest moderne vloot in de Middellandse Zee ten dienste van de Cycaldes Eilanden.

  NEL Lines exploiteert een vloot van 8 veerboten , met een mengsel van fast-ferries zoals de Aeolos Kenteris I en Aeolos Kenteris II , die behoren tot de snelste veerboten in Griekenland, en grote veerboten, zoals de Mytilene , die een schat aan comfortabele hutten en entertainment te bieden.