Thessaloniki Ferry Port

kaart
 • Thessaloniki
  Vergelijk tijden en prijzen voor Thessaloniki

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Thessaloniki
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Thessaloniki
  Ontdek veerboten van en naar Thessaloniki

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Thessaloniki naar Kalymnos , Kos of Rhodes met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals rond Griekenland.

 • met Ferrysavers u veilig een veerboot van Thessaloniki kunt boeken naar vele Griekse eilanden poorten met Blue Star Ferries

zoeken de meest recente informatie over goedkope Thessaloniki veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Thessaloniki haven ligt in het hart van de stad, en is een van de grootste havens in Griekenland. Het is goed uitgerust en beschikt over alle belangrijke faciliteiten en voorzieningen binnen de haven. Zelfs zo, vanwege de ligging direct naast de eigenlijke stad, de haven van Thessaloniki ligt dicht bij bijna alle beschikbare in de stad zelf.

De stad Thessaloniki is de thuisbasis van prachtige stranden, ongelooflijk restaurants faciliteiten en de beste hotels, maar ook een aantal prachtige nachtleven dat zich afspeelt in de meeste clubs, bars en tavernes van de stad - het gebied van Mylos is in wezen een grote entertainment complex die vol is van bars en clubs die gaan de hele nacht. Het is ook de thuisbasis van de dominerende berg Olympus, die de hele stad uitkijkt, en de Aristoteles-plein, een zeer mooie stad plein met veel winkels, marktkramen en cafΘs.

Als u wilt het verkennen geschiedenis van de stad, dan is de Romeinse baden en het Paleis van Galerius zijn de plaatsen voor u met hun ongelooflijke architectuur en interessante geschiedenis. Naast deze historische sites, is er ook de enorme hoeveelheid kerken, kathedralen en kloosters die bijna rond zijn elke hoek.

Thessaloniki Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Aktoploiko Limani, Thessaloniki 54625, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen