Manche Iles Express

Manche Iles Express
kaart
 • Manche Iles Express
  Manche Iles Express

  Boek uw overtocht met Manche Iles Express

 • Manche Iles Express
  Manche Iles Express

  Boek uw overtocht met Manche Iles Express

 • Manche Iles Express
  Manche Iles Express

  Boek uw overtocht met Manche Iles Express

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Manche Iles Express veerboten naar Noord-Frankrijk en de Kanaaleilanden, waaronder goedkope veerboten naar Jersey , Guernsey .

Carteret eilanden zijn momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers, maar we werken om ze beschikbaar zijn voor boeking zeer binnenkort.

Om alternatieve goedkope routes en diensten vindt u onze real-time vergelijking motor boven, waar u de veerboot deals tussen de Kanaaleilanden en Frankrijk kunnen vergelijken gebruiken. Voor alternatieve operatoren om Manche Iles Express zie onze pagina's voor Condor Ferries en Compagnie Corsaire .

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers moeten minimaal 1 uur voor vertrek inchecken voor instappen. Elke passagier, inclusief passagiers met tickets, die minder dan 30 minuten voor vertrek aankomen om in te checken, kan instapweigering worden geweigerd en heeft geen verhaal tegen MANCHE ILES EXPRESS. Passagiers die aan boord worden geweigerd vanwege late aankomst voor het inchecken, blijven aansprakelijk voor de kosten van het tarief. Bij het boeken ontvangt u een tweede bevestiging met een referentienummer van Manche Iles Express. Neem dit mee voor vertrek- en aankomstprocedures, want zonder de referentie van Manche Iles Express is het u niet toegestaan om te reizen.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Manche Iles Express Routes

  Manche Iles Express

  Manche Iles Express werd opgericht in april 2005 (in samenwerking met de Conseil GΘnΘral de la Manche) met de wens om verbindingen tussen de regio Normandiδ, in het noorden van Frankrijk en de Kanaaleilanden te verbeteren . Manche Iles Express heeft verbindingen tussen Granville, Dielette en Barneville-Carteret in Normandiδ en de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Alderney en Sark.

  Manche Iles Express rijdt 2 high speed catamarans, de Marin-Marie en Victor Hugo , en ook de enkelwandige fast-ferry Tocqueville op haar routes, elk met comfortabele stoelen en een bar.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen