Lochboisdale Ferry Port

kaart
 • Lochboisdale
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lochboisdale

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lochboisdale
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lochboisdale
  Ontdek veerboten van en naar Lochboisdale

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Lochboisdale veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van vele Schotse havens, waaronder Troon , Gills Bay en Scrabster , en kan de prijzen van de veerboten naar Schotland met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven vergelijken, zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

De haven van Lochboisdale ligt in het hart van het dorp en vanaf daar is het gemakkelijk om overal op het eiland South Uist, met inbegrip van de steden van Daliburgh en Crossdougal.

Lochboisdale is bekend om zijn fantastische vis en wild restaurants, met de producten die lokaal en zeer vers komen - de vis zeer waarschijnlijk te zijn gevangen die dag! Er zijn veel dingen te doen op het eiland gedurende de dag; golfen, duiken, windsurfen, kanoδn, wandelen, fietsen, vogels kijken en kajakken zijn slechts enkele van de spannende activiteiten die u zou willen proberen tijdens uw verblijf in Lochboisdale.

Lochboisdale Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen