Gills Bay Ferry Port

kaart
 • Gills Bay
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gills Bay

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gills Bay
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gills Bay
  Ontdek veerboten van en naar Gills Bay

  Vind de beste tarieven op AFerry

Gills Bay Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Gills Bay ferry boeken St. Margaret's Hope of u kunt Gills Bay ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een Gills Bay veerboot naar St. Margaret's Hope met Pentland Ferries

Zoek de meest recente informatie over goedkope Gills Bay ferries, inclusief ticketprijzen, het oversteken tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gills Bay ligt in de buurt van de gemeenschap van Gills en is ongeveer 3 mijl ten westen van John o' Groats in het noorden van Schotland. Gills Bay heeft een van de langste stukken Caithness's van het pittoreske laaggelegen rotsachtige kustlijn langs de noordelijke oever. Tijdens een bezoek aan Gills Bay bezoekers kunnen willen om te genieten van een van de gemeenschappen grootste attracties, dieren in het wild te spotten.

De haven en de kustlijn eromheen zijn samen te werken met wilde dieren, van wilde zeevogels enorme reuzenhaaien. De grootste dier bevolking in het gebied is echter dat van de gewone en grijze zeehonden, waarvan bekend is om te zwemmen in de haven te koesteren op de rotsen, een hoogtepunt van een bezoek.

Gills Bay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Pentland Ferries

Gills Bay Ferry Terminal, Canisbay, Wick, Caithness, KW1 4YB, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen