Langelandstrafikken

Langelandstrafikken
kaart
 • Langelandstrafikken
  Langelandstrafikken

  Boek uw overtocht met Langelandstrafikken

 • Langelandstrafikken
  Langelandstrafikken

  Boek uw overtocht met Langelandstrafikken

 • Langelandstrafikken
  Langelandstrafikken

  Boek uw overtocht met Langelandstrafikken

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel boeken Langelandstrafikken veerdiensten. Langelandstrafikken een veerboot naar en van de Deense eilanden Lolland en Spodsbjerg tussen de havens van Tars en Spodsbjerg .

Langelandstrafikken veranderde hun naam in Langelandfaergen in oktober 2010, maar u kunt nog steeds boeken hun goedkope veerboten naar href="langelandsfaergen.htm"> met behulp van Ferrysavers.

LangelandsFµrgen (die eigenlijk correct gespeld LangelandsFµrgen ) exploiteren veerdiensten elk uur, met vertrek tot 22:15 (19:15 op zaterdag, 21:15 in de zomer). Elke reis duurt ongeveer 45 minuten.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Langelandstrafikken Routes

  Huisdieren aan boord Langelandstrafikken veerboten

  U kunt uw hond of kat aan boord Langelandstrafikken ferries met Ferrysavers te boeken. Huisdieren op Langelandstrafikken moeten reizen in de kennels verstrekt. LangelandsFµrgen raden u aan uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken door het verstrekken van absorberend beddengoed en vertrouwde speelgoed. Huisdieren kunnen alleen reizen naar Ierland via Cherbourg.

  Let op: dat uw huisdier een muilkorf moeten dragen plus u een dierenpaspoort nodig als u wilt uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland).