Hong Kong Ferry Port

kaart
 • Hong Kong
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hong Kong

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hong Kong
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Hong Kong
  Ontdek veerboten van en naar Hong Kong

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop veerboten naar China te boeken met de route naar Macau.

Met behulp van Ferrysavers u u direct en veilig een veerboot van Hong Kong boeken naar Macau met TurboJet . U kunt de meest recente informatie over goedkope Hong Kong veerboten naar Macau, inclusief ticket prijzen te vinden, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Hong Kong staat bekend als een plaats van neon verlichte retail pelgrimstocht en zijn uitgestrekte skyline en diepe natuurlijke haven. Er zijn tal van winkelcentra en merknaam boetieks.

U kunt reizen tussen Hong Kong en Macau met TurboJet Ferries. Het duurt ongeveer 55 minuten. De vertrektijden zijn elke 15 minuten. Hong Kong is gekoppeld aan een aantal havens in het vasteland van China door de snelle veerboten onderhoud van Hong Kong Island, Kowloon en Hong Kong International Airport (off Lantau Island).

Hong Kong - Macau Ferry Terminal is gelegen op Shun Tak Center in Sheung Wan met uitgebreide transportnetwerk. De terminal ligt op korte afstand ten westen van Central Piers en wordt bediend door Sheung Wan MTR-station, ook gemakkelijk bereikbaar met de bus, minibus en taxi.

Hong Kong Kaart

Bekijk map

Havenadres

Turbojet Hong Kong

3/F Shun Tak Centre, 200 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen