Helsingor Ferry Port

kaart
 • Helsingor
  Vergelijk tijden en prijzen voor Helsingor

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Helsingor
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Helsingor
  Ontdek veerboten van en naar Helsingor

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Helsingor veerboten boeken naar Helsingborg of u kunt Helsingor ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven .

met Ferrysavers u gemakkelijk en veilig een veerboot van Helsingor te boeken naar Helsingborg met Scandlines. Vind onze meest recente informatie over goedkope Helsingor ferry ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

In de buurt van de hoofdstad Kopenhagen, de oostelijke Deense Helsingor staat internationaal bekend als de instelling van Shakespeare's ongelooflijke toneelstuk 'Hamlet'. In feite, kunt u zelfs een bezoek aan de plaats waar het is gevestigd in, Kronborg Castle, op een excursie. Echter, het is niet alleen bekend om deel uit te maken van een van de meesterwerken van William Shakespeare, in het centrum van Helsing°r vindt u een zeer mooie, kleine centrum van de stad met geplaveide straten en schilderachtige, historische gebouwen die ervoor zorgt dat je stopt in je tracks te vinden. Het is ook een fantastische plek om te gaan winkelen en een interessant alternatief voor de grote stad Kopenhagen, dat gemakkelijk bereikbaar is in de buurt.

Helsingor Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Nordhavnsvej 13, 3000 Helsingor, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen