Friday Harbor

kaart
 • Friday Harbor, San Juan Island
  Vergelijk tijden en prijzen voor Friday Harbor, San Juan Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Friday Harbor, San Juan Island
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Friday Harbor, San Juan Island
  Ontdek veerboten van en naar Friday Harbor, San Juan Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van San Juan Island naar Seattle met ferrysavers.com , of gebruik de real-time vergelijken prijs motor zoeken naar overtocht deals tussen San Juan Island en Seattle.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig een veerboot van Friday Harbor te boeken naar Seattle met Clipper Vacations
 • U kunt de nieuwste informatie vinden over goedkope Friday Harbor naar Seattle veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Het eiland biedt een grote selectie van dingen te doen en te zien, zoals walvissen kijken, winkelen, vogels kijken, wandelen, fietsen, kajakken, strand kammen, die de hemel en nog veel meer. Al deze ervaringen zijn voor u om hier te genieten van de rustige, natuurlijke schoonheid in San Juan Island. Er zijn leuke winkeltjes, galeries en open-air markten in Friday Harbor op inzage, en een prachtige selectie van restaurants, variδrend van lekker eten tot ijssalons, die allemaal zullen uw eetlust te behagen.

Getting naar Friday Harbor

Vervoer naar Friday Harbor is altijd leuk - u zult genieten van ongelooflijke landschap. Als u rijdt naar de ferry van I-5, neemt u afrit 230 op Burlington en volg State Route 20 west naar Anacortes. Daarna volgt u de borden naar de ferry terminal. Het duurt ongeveer 90 minuten (zonder verkeer) te rijden van Seattle en Vancouver, voor Christus naar Anacortes.

Friday Harbor havenfaciliteiten

De haven van Friday Harbor Marina biedt het hele jaar door onderdak voor recreatie en vissersboten. Er is een gemakkelijke toegang tot goederen en diensten, waaronder voedsel markten, restaurants, bouwmarkten, wasserij, onderdak, Scheepsbenodigdheden, galeries en theaters.

Friday Harbor, San Juan Island Kaart

Bekijk map

Havenadres

Clipper Vacations

81 Front Street, Friday Harbor, WA 98250, United States

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen