Folkestone Eurotunnel Station

kaart
 • Folkestone
  Vergelijk tijden en prijzen voor Folkestone

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Folkestone
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Folkestone
  Ontdek veerboten van en naar Folkestone

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Folkestone Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkoop Eurotunnel ticket van Folkestone Calais met Ferrysavers of u kunt de prijzen door de route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven .

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig het reserveren van kaartjes voor de snelle en handige Eurotunnel trein tussen Folkestone en Calais

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Folkestone Eurotunnel tickets, inclusief kruising prijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Calais - Folkestone
(EuroTunnel)
€ 260
 • Geboekt: donderdag 1 oktober 2020
 • Reizen: zaterdag 14 november 2020 - zondag 22 november 2020
 • Auto + 1

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die geïnteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd in Folkestone gebruiken om te genieten van de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.

Folkestone Kaart

Bekijk map

Havenadres

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, United Kingdom