Elb-link.de

Elb-link.de
kaart
 • Elb-link.de
  Elb-link.de

  Boek uw overtocht met Elb-link.de

 • Elb-link.de
  Elb-link.de

  Boek uw overtocht met Elb-link.de

 • Elb-link.de
  Elb-link.de

  Boek uw overtocht met Elb-link.de

Gebruik Ferrysavers om uw ferry van en naar Duitsland met Elb-link.de te boeken. Met Ferrysavers en Elb-link.de u kunt Elb-link.de veerboot naar Cuxhaven en Brunsbⁿttel te boeken.

Alle Elb-link.de ferries bieden directe e-mail.

op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Elb-link.de veerboten boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Elb-link.de veerboten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken sluit 15 minuten voor afzetting voor alle passagiers

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Elb-link.de Routes

  Elb-link.de

  Elb-koppeling werd opgericht in 2015, heeft zijn hoofdkantoor in Cuxhaven, Duitsland. Het bedrijf begon zijn activiteiten in de zomer van 2015 met hun veerdiensten tussen Cuxhaven en Brunsbⁿtte. Het zet een nieuwe standaard met zijn innovatieve concept. Elblink's moderne double-ended veerboten rijden dagelijks over de rivier Elb en bieden een alternatief voor de verbindingen tussen de regio Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein.

  Deze aansluiting maakt een enorm verschil maken voor iedereen die veel reist op deze route , in het bijzonder vrachtverkeer klanten kunnen profiteren van deze nieuwe verbinding. De rederij garandeert vaste vertrektijden. Het bedrijf biedt een full-service die is geschikt voor zowel begeleid driver en onbegeleide vracht eenheden. Deze route is de beste manier om het transport hub in Hamburg te voorkomen. Eld-koppeling biedt zowel een snelle en gemakkelijk alternatief voor de reis via de snelweg.

  Er is genoeg ruimte voor iedereen: fietsers, auto's, campers en caravans. Er is iets voor iedereen aan boord. On-board faciliteiten omvatten - ruime dekken waar u kunt genieten van een mooi uitzicht op zee, terwijl u op reis bent, er is een geweldige mix van restaurants, cafΘs en bars voor elk wat wils en budget.The kruisingen rijden elke 90 minuten

  .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen