Cuxhaven Ferry Port

kaart
 • Cuxhaven
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cuxhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cuxhaven
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cuxhaven
  Ontdek veerboten van en naar Cuxhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Cuxhaven veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Echter, op Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Lubeck of Kiel , en kan de prijzen van de veerboten te vergelijken met Duitsland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

ligt aan de monding van de rivier de Elbe, Cuxhaven is een grote en belangrijke stad, maar met een rustige, kleine stad voelen. Schloss Ritzebuettel is ΘΘn van de belangrijkste attracties in de stad, het is een klein kasteel-achtig gebouw in de buurt van het NordersteinstraîAe winkelgebied van Cuxhaven. Naast mooie stranden en de Tweede Wereldoorlog luchtschip hangars om ontdekt te worden, de stad is ook perfect voor een sport genaamd wadlopen, dat is een geweldige workout, evenals een veel plezier. Cuxhaven is vrij van pompen nachtclubs en gek nachtleven, en is meer van een stad aan als je rust, rust te komen en een stukje van de oude-stijl Duitsland.

Cuxhaven Kaart

Bekijk map

Havenadres

Elb Link

Albert-Ballin-Platz 3, Cuxhaven, 27472, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen